m'agrada...
... escriure algunes de les coses que imagino, que sento,
que veig, que oloro, que penso, que toco,
que m'atrauen, que em fan somniar,...
m'agrada compartir algunes de les coses que llegeixo...

dimarts, 1 de març del 2011

el making-of...

No us en parlaré jo del II Sopar Blocaire... ja sou molts i moltes les que n'heu fet ressenya i n'heu parlat abastament. (la Carmeel veí, la Bargalloneta, na Joana,  la Goculta, l'Elfreelang, la Llanterna màgica, l'E-Lecta, la kweilan, la rits, la fanal blau, en barbollaire, en jordicine, l'òscar,...  i alguns més que potser cauran i alguns més que potser em deixo... si veieu que m'he deixat algú i m'ho feu notar, l'afegiré de seguida!)
Encara que no us puc assegurar tampoc que no se m'escapi algun gest, alguna mirada o algun sospir mentre hi penso... disculpeu-me si em repeteixo... la xarxa catosfèrica en va ben plena...


No, jo us parlaré del pre, de com va anar tota la part que no heu vist, tot i que sí imagino que heu intuït o, fins i tot, imaginat... (que d'això, d'imaginació en sou els reis i les reines...).

Quan en Jordi(cine) ens va enviar un mail als quatre organitzadors del I Sopar Blocaire (celebrat l'any 2009, tot i que alguns deien que havia estat l'any passat...), quan en jordi ens va enviar el mail deia... jo no vaig dubtar ni un segon que sí, que volia ser-hi i, perquè no?*, organitzar-lo amb un equip fantàstic de blocaires amb qui ja hi havia hagut molt bon rotllo en la preparació de la primera edició.

Tot i saber que em ficava en una despesa d'hores que no tenia... però, què coi! em venia tant de gust que... no vaig dubtar ni un segon a dir que sí...
Total, que de seguida vam fer plans, i ens vam començar a fer preguntes... anem al mateix lloc que fa dos anys? provem alguna cosa nova? és que aquest local està molt bé de preu però no és massa acollidor, aquest altre és massa car, el de l'altra vegada el menú és molt senzill i quasi igual que l'anterior, i si fem un pica pica a peu dret per tenir més mobilitat i poder parlar tots amb tots?, i si...... poc a poc vam anar veient quines eren les prioritats i vam anar descartant opcions que no ens semblaven que estarien a l'alçada,... és així com, després de compartir dos dinars vam rebotar al Romero, que finalment, va ser l'escollit ja que complia certes condicions que el feien molt atractiu, ja sabeu, espai per a nosaltres sols, un pica pica d'allò més apetitós, un espai agradable i acollidor,... i un preu final, que sense ser massa barat era força raonable.

Les idees sobre les activitats i sobre què fer durant el sopar també ens van anar venint soles... que si podem fer-los escriure un post 'in-situ', que si podem publicar algun post durant l'event, que si podem fer una quiniela dels òscars (la gala era a l'endemà i dos dels organitzadors, ja ho sabeu, són cinèfils, cinèfils, cinèfils...), que si podem fer acreditacions, que si podem fer alguna cosa amb música, que si,... ja us podeu imaginar... van sorgir força idees i moltes les vam haver de deixar reservades en un calaix... (potser per a properes edicions...) i així poc a poc es va anar conformant el II Sopar Blocaire.

Tot això, sense saber massa de quanta gent estàvem parlant, ni de si seríem deu, vint, trenta,... anàvem fent amb ser una vintena, potser arribaríem a vint-i-cinc aquesta vegada...
Per això, la vostra resposta, va ser una immensa satisfacció per a nosaltres, tot un èxit!
Veure que la llista anava creixent cada dia i que estàveu també tan engrescats, ens va animar moltíssim, també ens va omplir de responsabilitat per tal que no se'ns escapés cap detall...

Preparar els cd's (feliciteu a l'òscar sobretot), preparar les travesses dels òscars (tot i que al final no vam fer-les, feliciteu a la mònica!!!), controlar que tot estigués al seu lloc, estar atent a que no faltés de res, estar pendent de veure qui faltava i preocupar-se de trucar i interessar-se per les persones (feliciteu sobretot al jordi)  i, finalment, preparar els dossiers de posts (una servidora que va fer un taller de manualitats aquell matí de dissabte mateix...). Res, no sé què diran els meus companys,  però jo si que us dic que va ser un making-off molt i molt agradable, i per repetir-lo quan calgui!

Tot això amanit, és clar!, com podia faltar! de mails amunt i avall, una corrent de missatges que paral·lelament als vostres, als del grup de participants que déu n'hi do també com veu engrescar la festa, anaven i venien i treien fum... els nervis per tal que tot anés bé eren presents també!

Total que quan vaig veure com anàveu arribant i saludant i que les timideses hi eren però tothom venia disposat a passar-ho bé i a compartir i a xerrar i a viure una nit màgica... els nervis van anar desapareixent per anar transformant-se en plaer i felicitat de veure com , GRÀCIES A VOSALTRES, tot va anar com una seda i se'ns va fer curt i voldríem repetir per tenir temps de...  i d'allò altre, i de xerrar més amb aquell i amb l'altra de més enllà...
BON SENYAL... molt bon senyal quan les vetllades es fan curtes i tenim ganes de més... això vol dir que n'hi haurà més... i que la realitat SEMPRE supera la virtualitat... tot i que la virtualitat que compartim està plena de vida i de realitat i de picades d'ullet, i de ganes de regalar el millor de nosaltres als altres... aix que m'estic posant nyonya... (jijiji...)
Bé, res més... (ja m'he enrotllat prou per avui).

GRÀCIES A TOTS PER SER-HI I PARTICIPAR AMB TANT BON HUMOR I AMB TANTES GANES AL SOPAR...
VA SER, COM JA HAN DIT MOLTS, UNA NIT MÀGICA!

UN PLAER!

Aprofito per dir-vos també que aquest mes de febrer el meu bloc va fer tres anyets!
I que em va encantar que participéssiu un sopar blocaire tan bonic (;)) per poder-ho celebrar amb vosaltres! Qui m'havia de dir fa tres anys que el 26 de febrer de 2011, exactament tres anys i 23 dies després de deixar un escrit amb una vergonya horrorosa que algú em llegís i pogués conèixer-me i preguntar-me res sobre aquell escrit, dissabte estigués amb una bona colla de tots vosaltres sense cap mena de vergonya (desvergonyida!) celebrant que un dia gairebé per casualitat, obrís un bloc i hi pengés una 'paranoia' que en aquells moments em passava pel cap i volia compartir amb algú invisible...

GRÀCIES per tot!
SOU UNA CANYA!
_______________________________________________________________
*vaig tant colgada de feina que si el meu 'jefe' ho sap... buuufff... no ho digueu a ningú, eh? (ji ji ji...)


Les fotos són, la majoria,  una gentilesa d'en Barbollaire... (i alguna de meva, ja la veureu...)
Per cert, si algú es veu en alguna foto i no vol sortir que m'ho digui que la trauré ràpidament.

30 comentaris:

  1. Quina maravella i quina enveja sana!!!
    I jo encara de convalecencia forçada per la operació i el que em quedaaaaaaaaaaaaaaa de fer bondat!! Pero si es torna a fer l'any vinent sens falta espero estar com l'any passat que va ser una passada.

    Me'nalegro molt !! i m'encanta veure fotos encara que es vegin de lluny.

    Petonets preciosa i bona setmaneta!!

    ResponElimina
  2. Aquí van alguns bocins de polsim de lluna:

    Primer de tot enhorabona pels 3 anys de post. També per l'organització i, en especial, pel post ambulant que ens vam trobar a l'entrada.

    Es pot dir que va ser una trobada de "cine"

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Toques el piano?????
    (o això o jo no el vaig veure en lloc! jajajajajajaja!! clar una sala tant gran!)

    Jo continuo amb la mirada plena de somriures...
    I això no té preu.

    Gràcies, de tot cor...

    Per cert si vols, jo he parlat a les Cambres i, de forma més "lírica" (que pedant jajajaja...) al Lloc

    Petonets dolços, nina riallera
    :¬)*******

    ResponElimina
  4. Sóc un maleducat!!!
    No t'he donat les gràcies per incloure les meves fotos al teu post!

    Perdó, perdó, perdó i gràcies, gràcies, gràcies...

    :¬)**

    ResponElimina
  5. Que xuli tot! felicitats pels tres anys, pel sopar i pel post d'avui!
    (les fotos en blanc i negre són una passada!)

    ResponElimina
  6. Que bé que ho expliques! Que ben organitzat, però sobretot, quina enveja aquest bon rotllo!
    M'hagués agradat molt poder venir. Llàstima que no va poder ser... A la propera no hi puc faltar! I menys encara després de veure com en parleu tots. De veritat que feu enveja!

    Tres anyets des d'aquell post de l'enyor... Com passa el temps! Moltíssimes felicitats, guapa!
    Per cert, saps que som de la mateixa quinta? jeje El Paraules també ha fet tres anys aquest mes de febrer! :)

    Que tinguis mot bona setmana!
    Una abraçada ben gran!

    ResponElimina
  7. Qualsevol dels esforços que varem fer, qualsevol dels petits mal de caps i nervis organitzant-ho; van quedar sobradament compensats tot veient la carona de felicitat que feien tots i cadascun dels blocaires.

    Mira que odio la màgia però ... visca la màgia blocaire!!!

    ResponElimina
  8. Ei! Que jo també he fet un post! :)
    Als Moments

    Gràcies per la feina organitzadora i sobretot pels somriures... que duraran molts dies.

    I Felicitats pel teu tercer aniversari de blog! ;) Ara et felicito, però tornaré més tard!

    Una abraçada, preciosa!

    ResponElimina
  9. Déu n’hi do, Mar!!! si que éreu colla. Una bona iniciativa ;-)

    ResponElimina
  10. Ja ho saps i ho faig públic. Muntar mogudes d'aquest no és fàcil i només la compensació de saber que la gent s'ho ha passat bé i t'ho agreixi sol ser suficient. Per tant jo et dic: m'ho vaig passar bé i us ho agraeixo. I tota la resta de blocaires, també. La resta, és literatura.

    PS I felicitats pels tres anys! Qui ho diria tan menuda i tan espavilada!

    ResponElimina
  11. Vas fer a mà els dossiers? eren preciosos!!!!!! ja ho vaig pensar el dissabte, xò fins ara no hi havia caigut en dir res.

    Moltíssimes gràcies per tot el que vau organtizar, hi havia molta cura i ganes de fer-ho bé i passar-ho bé. Va sortir genial!!!

    Una abraçada!

    ps. Per cert, moooltes felicitats per l'aniversari del blog!!!! i endavant!!!

    ResponElimina
  12. Gràcies Mar! Felicitats pels 3 anys de blog i gràcies pel dossier. El guardaré de record :)
    El sopar, el Cd, el còctel, la tornada ...màgia en una nit!
    Petons!

    ResponElimina
  13. lisebe... segur que sí que repetirem! i llavors podràs ser-hi!
    molts petons i ànims per a una bona i ràpida recuperació!

    Rafel, gràcies! sí, va ser una trobada espectacular!

    Barbollaire...
    a casa tots són músics menys jo que escolto atentament els progressos dels aprenents...
    els somriures hi són, sí, i també les paraules d'agraïment per una tan bona acollida de totes les propostes!
    si de cas, la maleducada he estat jo que m'he pres la llibertat de fer-ho sense demanar-te permís! sorry!
    i gràcies per fer aquestes fotos tan 'xules'!!!
    petons dolços per a tu també!

    Filadora... gràcies! Les fotos en blanc i negre són de l'artista d'aquí dalt...
    petons bonica!

    Guspira... ja saps que m'hagués encantat que poguessis venir... però com que sé que hi haurà altres ocasions... no em preocupa gaire... tenim un aniversari per celebrar... queda pendent també!
    petons!

    òscar... sí!
    màgia és el què hi va haver tota l'estona del sopar i del després de sopar... i somriures i riures i paraules i descobriments i croquetes (hi havia croquetes o ho he somniat?)
    petons!

    Carme! Ja ho he vist i l'he enllaçat de seguida que he pogut! és que en som tants que el teu (un dels primerencs...)se'm va passar totalment!
    aix... quin despiste!
    petons de cafè pendent!

    Isabel... va ser tot un èxit... molt entranyable tot plegat!
    a veure si t'animes el proper cop!
    petons!

    veí... no, no és fàcil però tot va sortir tant rodó que tots quatre (i ho dic sense preguntar-ho abans) crec que repetiríem ja mateix... me n'alegro que t'ho passessis bé!
    la literatura ens embolcalla i ens fa viure! visca la literatura blocaire!
    jejeje... agraeixo les felicitacions...
    tot un plaer haver-te conegut una mica més... petons!

    rits gràcies a vosaltres tot va anar com una seda! sí, els dossiers eren manuals totalment, m'ho vaig passar pipa fent-los!
    molts petons! encantada de conèixer-te!

    Joana... gràcies a tu!
    me n'alegro que et faci il·lusió guardar el postambulant de record... sé que estarà en bones mans!
    petons, petons, petons!

    ResponElimina
  14. mar gràcies a tu i als altres organitzadors quina feinada i quines ganes i quina il.lusió! va anar tot com una seda! encantada d'haver-te conegut! ei i moltes felicitats pels tres anys del bloc!!! ( és curiós febrer deu ser un mes de blocs...el meu també el vaig començar un febrer, el 2 del 2009) ah i quina traça els post ambulant.....quina passada ....una abraçada mar!

    ResponElimina
  15. carme!
    ets com un solet de primavera!
    aquest regal escalfa tèbiament els meus neguits i irradia brillantor en el meu camí amb una llum càlida, dolça... com la primavera que ja s'intueix...
    un petó ben lluminós per aquest regal tan especial...
    gràcies de tot cor!

    Elfreelang...
    Elfree...
    Elfri!
    gràcies per tot!
    per ser-hi, per compartir, per riure, per la conversa, per ser una blocaire tan activa i tan lluitadora...
    per tot en general i per res en concret!
    un plaer llegir-te amb una imatge ja concreta, sense dubtes!
    ànims i molta energia amb els teus projectes i les teves il·lusions!

    petons i fins la propera!

    ResponElimina
  16. Un post encantador, com s'intueix que també va ser encantadora l'atmosfera del sopar.

    Sou la bomba! I tens bona raó en destacar la feina prèvia, doncs aquestes coses són una currada i això s'ha de saber!... malgrat la felicitat de que tot surti bé fa que t'oblidis de tot l'anterior!

    Enhorabona! I a veure si en properes edicions m'animo i no em despisto...

    ResponElimina
  17. porquet!
    benvingut!
    la 'currada' prèvia va ser tant plaent com el sopar! així que ens ho vam passar pipa dues vegades!

    ;)

    sí, a veure si t'animes pel proper...
    o n'organitzes un!

    ResponElimina
  18. Té molt bona pinta tot això que vau fer. Felicitats per l'aniversari del blog!

    ResponElimina
  19. M'ho vaig passar molt bé! Felicitats per la organització, pel fotograf, pels tres anys del teu bloc i per la mare que ens va parir!

    ResponElimina
  20. M'has emocionat! Has escrit el post amb el cor, MAR. I quina gran idea allò dels posts ambulants. Ens ho vàrem passar tots de conya. S'ha de repetir aviat. Un petó.

    ResponElimina
  21. candela... gràcies i benvinguda!
    I ja saps, pots venir a la propera edició!

    DooM... i olé!
    jijiji...
    un petó guapo!

    jordicine...va estar genial tot! Començant pels assistents i acabant per... les croquetes!
    jajaja...
    un petó de cor!

    ResponElimina
  22. Mar, gràcies per organitzar una trobada tan lluida.
    En Barbollaire deia que cridava "Marta" i totes ens giràvem... és que totes us dieu Marta?
    No m'havia passat mai coincidir amb tantes Marta's.
    Felicitats pels tres anys de blog.

    ResponElimina
  23. Ostres, què xulo si hi hagués pogut ser, al sopar. M'hauria encantat, ja saps com em posen aquests "pollastres", hehe...

    Celebro que ho passessiu, i tu en particular, tan bé! I ei... per molts anys per l'aniversari del blog!!

    ResponElimina
  24. M'has deixat sense paraules!!!!
    Ningú més com tu podia haver fet un post tan maco i tan escrit amb sentiment!!!
    va ser una nit màgica i creume , quan ho va tornar a proposar en Jordi a mi, tampoc em va costar decidir-me , el si va ser immediat!!!
    una abraçada!!!

    ResponElimina
  25. Marta... no totes ens en dèiem però n'érem una bona representació!
    petons i gràcies per venir!

    Ferran!
    T'ho haguessis passat d'allò més bé!
    Va ser un sopar molt entranyable... quasi quasi com a Berlín...
    petons guapo!
    (ah i que sàpigues que Barcelona no és Catalunya! que els de comarques demà currem!... jejeje)

    Bargalloneta!
    Gràcies maca!
    Ens veiem per preparar el proper, no?
    Petons i bona setmana!

    ResponElimina
  26. van estar tot perfecte! Una gran currada!

    ResponElimina
  27. Vaya, vaya...

    En primer plano, Belén...

    Ahora me cuadra un comentario en mi blog...

    Muy guapos, todos...

    ResponElimina
  28. ¡sólo faltabas tú!
    jajaja...
    ;)
    ¡besos!

    ResponElimina

deixa aquí el teu polsim de lluna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...