m'agrada...
... escriure algunes de les coses que imagino, que sento,
que veig, que oloro, que penso, que toco,
que m'atrauen, que em fan somniar,...
m'agrada compartir algunes de les coses que llegeixo...

dimarts, 29 de juliol de 2008

presentació

Hola estimats llunàtics i estimades llunàtiques...
Abans que res em presentaré.
Sóc la Seshat (sí, sí la de la foto) deessa egípcia de l'escriptura i moltes altres coses que ja anireu sabent poc a poc, i aquest que veieu aquí sota és el meu nom en escriptura jeroglífica, és clar!


Si sou molt xafarders i voleu saber què s'explica de mi... podeu consultar l'enllaç del títol però apart de tot el que allà hi posa (gairebé tot cert...) tinc moltes altres coses a explicar-vos...

Primer de tot, donar les gràcies a la lluna que em deixa escriure a partir d'ara en aquest raconet perdut de la xarxa. Com bé sabreu, haureu llegit o anireu descobrint tinc el títol de senyora de l'escriptura i de senyora dels llibres. Aquests dos títols són els que ara m'impulsen a obrir aquest espai de somnis secrets. Aquesta és una oportunitat única per poder desenvolupar una part de les meves tasques. Durant el període en que vaig ésser venerada com a deessa la meva funció principal va ser la de calcular i mesurar els terrenys sagrats en els que després s'aixecarien els temples. Se m'atribuïen poders màgics...

"SESHAT T'OBRE LES PORTES DEL PARADÍS..."

segons diu en una inscripció dels textos dels Sarcòfags...

Et convido, doncs, a endinsar-te en l'inesgotable món de la fantasia i dels somnis secrets... t'atreveixes?2 comentaris:

  1. Dóna gust que encara quedin veïns com tu... sempre a punt per regar les plantes, inclús en temps de vacances... Ens trobem al replà per fer-la petar...;-)

    ResponSuprimeix

deixa aquí el teu polsim de lluna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...